Nordisk Bygg och Industridesign AB

Hej och välkomna igen till mig. Idag kommer jag prata om ett byggföretag i Vellinge som heter Nordisk Bygg och Industridesign. De har hjälp mig med att bygga en ny altan på baksidan av huset då den gamla var väldigt rutten och jag ville samtidigt ha en större än den gamla.

För många år sedan fick jag hjälp med att bygga en fin liten altan på m in baksida och nu var det dags att byta ut plankorna och samtidigt bygga ut den eftersom jag senare vill få dit ett större bord och ett spabad. Jag ska ta hjälp av samma byggföretag i Vellinge idag som jag gjorde för flera år sedan och det är för att jag är så nöjd med deras arbete. Efter jag fick hjälp av dem för flera år sedan har jag tipsat om dem för mina nära och kära och när de behöver ett byggföretag i Vellinge är det dem de vänder sig till. Sagt och gjort kom de hem till mig, samma personal, och de byggde om min altan och den blev mycket bättre än vad jag förväntade mig. Jag tror inte ni förstår hur bra jobb de gör och hur seriösa och pålitliga de är med sitt arbete. Om ni vill kan jag slänga upp en bild på den gamla altanen och den nya i kommande inlägg så ni får se hur bra den såg ut innan och hur fin den är nu. Jag tyckte verkligen inte att den gamla altanen var full eller dåligt gjord, utan den behövde bara fräschas upp lite och det blev som sagt hur bra som helst. Jag tackar för er tid och glöm inte att kommentera om ni vill ha bild på båda altanerna.