Rörmokare i Sollentuna

Åh jag blir så trött när saker som det här händer och det som har hänt hemma hos oss är att det har blivit stopp i våra rör och jag har verkligen ingen kunskap eller aning om hur man löser detta och jag börjar mitt jobb om en timma så jag kommer inte hinna vänta på en rörmokare i Sollentuna som ska komma hem till oss innan jag åker till jobbet. Men jag ska ringa till RustiQ – Rör och Värmeservice nu och se om de kan lösa mitt problem. Jag uppdaterar ikväll om hur allting har gått.

( Uppdatering )

Åh vad glad jag blir över att det finns företag som RustiQ – Rör och Värmeservice. De kom till mig under tiden jag var på jobbet och lagade mitt problem och när jag kom hem var det som att ingenting hade hänt. Utan de hade fixat mitt stopp i röret och de har inte lämnat ett spår efter sig. När jag kom hem kändes det nästan som om jag hade drömt att jag hade fått stopp i ett rör, haha. Men nu ska jag lägga mig i sängen och få mig några timmarssömn. Ha nu alla som läser detta en fantastisk kväll! 

Du gillar kanske också...